Voor werkzoekende

Dit is de vacaturewebsite van FSO. Dit vacatureplatform is gemaakt om de vraag naar en het aanbod van banen binnen de touringcarbranche zo goed en snel mogelijk te matchen, zodat jij als werkzoekende een baan kan kiezen die bij jou past. Wat dit werk zo leuk maakt? Tijdens je werk heb je interactie met je passagiers, een grote variatie in ritten én heb je flexibele werktijden een grote verantwoordelijkheid. Dus voor Diehards met Gevoel!

Op deze website vind je een groot aanbod van allerlei vacatures van bedrijven in de touringcarbranche. Je solliciteert direct bij het bedrijf. Zij nemen contact met je op als je op een vacature reageert.

Veelgestelde vragen

Hoe zoek ik vacatures?

Op de homepage kan je aan de hand van een aantal selectiecriteria vacatures zoeken.

Kan ik mijn CV ook naar jullie opsturen?

Nee, een cv met een toelichting stuur je via het webformulier op deze website direct naar het bedrijf dat de vacature heeft geplaatst. Zij nemen contact met je op om te kijken of er een match is. FSO heeft geen inzage in de verstuurde cv’s.

Met wie ga ik straks het sollicitatiegesprek voeren?

De werkgever of P&O-medewerker neemt contact met je op als je op een vacature gereageerd hebt. Zij vertellen je hoe de sollicitatieprocedure verder verloopt.

Gesolliciteerd. Wat gebeurt er nu?

De werkgever neemt contact met je op om de verdere sollicitatieprocedure met je te bespreken.

Wat doen jullie met mijn gegevens?

FSO heeft geen inzage in de gegevens die je bij je sollicitatie hebt verstuurd. De gegevens gaan rechtstreeks naar het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.