Zoekwoord
Locatie
Zoeken
Functie
Uur per week
Werkervaring nodig?
Filter results

Geen resultaten gevonden. Probeer het opnieuw met andere zoekcriteria.

Vacatures planner

Jij verdeelt de vervoersritten over de beschikbare voertuigen. Je houdt rekening met de cao en wettelijke bepalingen op het gebied van rij- en rusttijden. Je bewaakt of alle ritten via planning verlopen. Als er problemen zijn, zoek je een oplossing. En je houdt contact met chauffeurs en andere afdelingen binnen het touringcarbedrijf. De inhoud van het werk kan verschillen per bedrijf. Kijk hieronder of er een vacature bij staat die je aanspreekt.

Wat houdt werken als planner in?

De werkzaamheden van een planner komen in het kort neer op het zo goed mogelijk afhandelen van binnenkomende boekingen en het op een goede manier aansturen van chauffeurs.

Welke opleiding of ervaring heb je nodig als planner?

Meestal wordt gevraagd naar een mbo  werk- en denkniveau en vaak is ervaring met klantcontacten binnen een dienstverlenende omgeving een pre. Op mbo-niveau zijn er opleidingen en trainingen die je de kneepjes van het vak bijbrengen.

Werken in de touringcarbranche

Ga je bij een touringcarbedrijf werken dan val je onder de cao Besloten Busvervoer. Hierin staan de afspraken die de werkgeversvereniging, Busvervoer Nederland, met de vakbonden gemaakt hebben over de lonen en arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitaties

Zie je op deze website op dit moment geen vacature bij jou in de regio. Stuur dan een open sollicitatie naar een bedrijf bij jou in de buurt. Of dat nu in de Flevoland, Drenthe, Utrecht of Noord-Holland is, overal zijn chauffeurs nodig en wie weet zitten ze te springen om nieuwe chauffeurs, maar zijn ze nog niet toegekomen aan het plaatsen van een vacature.

Als ik aan het werk ben, hoe blijf ik dan bij in mijn vak?

Ben je eenmaal aan het in de branche dan wordt je met behulp van Code 95 opleidingen bij- en nageschoold. Zo zijn er voor touringcarchauffeurs de vakgerichte Code 95 opleidingen:

  • Touringcarchauffeur Basis
  • Touringcarchauffeur Gevorderden
  • Rijoptimalisatie
  • Digitale tachograaf
  • Communicatieve en sociale vaardigheden

Voor andere functies binnen de branche heeft SFO ook opleidingen en vaak tegen lage kosten. Zo is er voor monteurs de training Keurmeester rolstoellift, en zijn er opleidingen voor preventiemedewerkers.