Voor werkgevers

Door de arbeidskrapte blijft het een grote uitdaging om geschikt personeel te vinden, zo ook voor de touringcarbranche. Dit platform biedt een oplossing voor touringcarbedrijven om vacatures te promoten, met beter ingevulde vacatures als resultaat.

Heb je dringend medewerkers nodig voor je bezetting? Plaats dan je vacature op deze vacaturesite van het Fonds Scholing en Ordening voor het Besloten Busvervoer (FSO). Of het nu gaat om chauffeursfuncties of kantoorpersoneel, een parttime of fulltimefunctie, het plaatsen van een vacature is altijd gratis.

Veelgestelde vragen

Hoe maak ik een account aan?

Via de oranje button ‘Inloggen werkgevers’ in het menu rechts boven, kom je op de pagina waar je een werkgeversaccount aan kunt maken. Klik op de knop ‘Registreren’ vul het formulier in met je bedrijfsgegevens, en maak je account aan.

Hoe log ik in?

Via de oranje button ‘Inloggen werkgevers’ in het menu rechts boven, kom je op de pagina waar je je e-mailadres en wachtwoord in kunt voeren om in te loggen.

Hoe maak ik een vacature?

Zodra je bent ingelogd, kom je in de omgeving van je eigen account. Hier kan je een vacature aanmaken door in de blauwe balk bij ‘Mijn vacatures’ op de link ‘Vacature toevoegen’ te klikken. Er opent zich dan een formulier waar je de vacaturetekst in kunt vullen.

Hoe plaats ik een vacature?

Zodra je bent ingelogd, kom je in de omgeving van je eigen account. Hier kan je een vacature aanmaken door in de blauwe balk bij ‘Mijn vacatures’ op de link ‘Vacature toevoegen’ te klikken. Er opent zich dan een formulier waar je de vacaturetekst in kunt vullen. Zodra de velden gevuld zijn kan je de ‘Vacature toevoegen’. Deze wordt dan in het vacatureoverzicht geplaatst. Werkzoekenden kunnen aan de hand van diverse selectiecriteria dit overzicht doorzoeken.

Hoe verwijder ik een vacature?

Door in te loggen kom je in de omgeving van je eigen account. Hier zie je een overzicht van je vacatures. Bij iedere vacature staat een link om de vacature te ‘verwijderen’. Als je hierop klikt verwijder je de vacature.

Hoe lang staat een vacature op de website?

De contactpersoon van het bedrijf ontvangt van elke vacature 30 dagen na de publicatiedatum automatisch een e-mail met de herinnering dat de vacature nog online staat en met de vraag of deze nog actueel is. Na 60 dagen vanaf de publicatiedatum ontvangt hij automatisch een e-mail dat de vacature offline wordt gehaald. Zo houden we het aanbod op de vacaturewebsite actueel.

Hoe kom ik in contact met sollicitanten?

Werkzoekenden kunnen op drie manieren op de vacature reageren:

  1. Via het webformulier waarbij ze hun cv toe kunnen voegen.
  2. Via het whatsappformulier (alleen beschikbaar als er een mobiel nummer aan het bedrijfsprofiel is toegevoegd).
  3. Via het terugbelformulier.

Om de vacature te promoten, kan je gebruik maken van de deelknoppen voor social media.