Over ons

Ikwordgraagtouringcarchauffeur is dé vacaturesite voor de touringcarbranche, waar kandidaat en werkgever worden gematcht. Als potentiële kandidaat kun je via Ikwordgraagtouringcarchauffeur op elk moment solliciteren dat het jou uitkomt. Ben je als touringcarbedrijf op zoek naar geschikte kandidaten? Touringcarbedrijven kunnen via dit platform eenvoudig hun vacatures plaatsen.

Wie zijn wij?

Ikwordgraagtouringcarchauffeur is in 2023 in het leven geroepen door het Fonds Scholing en Ordening voor het Besloten Busvervoer (FSO) namens cao-partijen, Busvervoer Nederland (BVN), CNV Vakmensen en FNV Toer. Dit heeft te maken met de een voortdurende vraag naar nieuwe medewerkers. Ik wil graag touringcarchauffeur worden is een platform dat gemaakt is zodat jij je droombaan kan vinden bij de werkgever die jou aanspreekt. Zowel werknemer als werkgever kunnen op deze manier gemakkelijk met elkaar in contact komen. Werkgevers kunnen gratis gebruik maken van het vacatureplatform om op tijd nieuw personeel aan te trekken.

Veelgestelde vragen

Wat kost het plaatsen van een vacature?

Het plaatsen van een vacature is helemaal gratis.

Hoe zit het met mijn privacygevoelige gegevens?

FSO heeft geen inzage in de gegevens die je bij je sollicitatie hebt verstuurd. De gegevens gaan rechtstreeks naar het bedrijf waar je gesolliciteerd hebt.

Ik wil meer weten over de cao van de touringcarbranche. Waar kan ik dat vinden?

Ga je bij een touringcarbedrijf werken dan val je onder de cao Besloten Busvervoer. Deze cao kun je vinden op de website van FSO.

Waar kan ik terecht met inhoudelijke vragen over de functie?

Als je vooraf contact wil leggen met een werkgever kun je een whatsappbericht sturen of je kunt gebruik maken van het terugbelformulier. Deze formulieren staan bij de vacatures.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Dan kun je contact opnemen met FSO via telefoonnummer 0345 – 478 487 of per e-mail: info@stichtingFSO.nl