Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookiesSluiten

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 32 uur per week aangeboden met een contractduur van 2 jaar. De werkdagen en werktijden zullen in overleg met de werkgever worden vastgesteld. Je start met een maandloon van € 1.724,25. Naar gelang je meer ervaring opbouwt, kan dit oplopen tot maximaal  € 2.197,60 (op basis van de loontabel voor rijdend personeel per 1-1-2018 en een dienstverband van 80%). Vanzelfsprekend ontvang je over je bruto jaarsalaris een vakantietoeslag van 8%.

Per jaar heb je recht op 20 wettelijke vakantiedagen. Afhankelijk van je leeftijd komen daar 3 tot 7 bovenwettelijke vakantiedagen bij. Daarbovenop krijg je nog 5 Atv-dagen.

 

Touringcarchauffeur zijn, betekent werken op onregelmatige werktijden. Als je ‘s nachts, op feestdagen of in het weekend werkt, krijg je daarvoor een onregelmatigheidstoeslag. Overuren worden doorgaans niet direct uitbetaald, maar zullen worden opgenomen in een overwerkregeling. Je overuren worden gereserveerd met een toeslag van 35% en komen eenmaal per jaar tot uitbetaling.

 

Als werknemer in de touringcarbranche ben je vanaf 21 jaar deelnemer in de pensioenregeling van het Pensioenfonds Vervoer. De pensioenregeling is een oudedagsvoorziening in de vorm van een ouderdomspensioen. Daarnaast wordt er met het partner- en wezenpensioen ook gezorgd voor je eventuele nabestaanden als je overlijdt.

 
footer_afbeelding